Kako postati clanAnëtar mund të bëheni pasi ti mbushni 18 vjet. Duhet të klikoni likun http://klub.farmasi.com.al/register dhe ti shkruani të dhënat tuaja online.

Pasi të konfirmoni e-mail adresën tuaj, do ta keni mundësinë të përdorni sistemin dhe ta bëni porosinë tuaj të parë.

Porositë nuk dërgohen në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. por vetëm përmes sistemit online për porosi.

Pas porosisë tuaj të parë do të pajiseni me kodin tuaj të anëtarit.

Pagesa bëhet gjatë pranimit të malli nga korrieri.

FARMASI 2021 - tė gjitha tė drejtat tė rezervuara
DESIGNER